Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Πληροφορίες
Ωράριο εξυπηρέτησης πελατών
- Με ενδιαφέρει
- Πώς να κάνω μια παραγγελία
- Πώς και γιατί να γίνω μέλος του e-exoplismoi.gr
- Ασφάλεια
- Όροι χρήσης και προϋποθέσεις
- Τρόποι Παραγγελίας
- Τρόποι Αποστολής
- Τρόποι Πληρωμής
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

Banner Αριστερό 2
Banner Αριστερο3
- Ασφάλεια
 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΑΝΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

1. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΕΛΑΤΗ

Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ (username) ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ (password) ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ή ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΟΥ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΑΠΟ ΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ.

2. ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ FIREWALL ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

3. ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

 ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ SITE ΕΙΣΑΓΑΓΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ.

4. ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ. ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ VISA KAI MASTERCARD ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ONLINE. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ Ή ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Ή ΑΛΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΡΙΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η΄ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

 

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
  Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
  Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
Banner Δεξί 1
Banner Δεξί 3