Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Πληροφορίες
Ωράριο εξυπηρέτησης πελατών
- Με ενδιαφέρει
- Πώς να κάνω μια παραγγελία
- Πώς και γιατί να γίνω μέλος του e-exoplismoi.gr
- Ασφάλεια
- Όροι χρήσης και προϋποθέσεις
- Τρόποι Παραγγελίας
- Τρόποι Αποστολής
- Τρόποι Πληρωμής
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

Banner Αριστερό 2
Banner Αριστερο3
- Όροι χρήσης και προϋποθέσεις
 

1. ΟΡΟΙ

ΤΟ e-exoplismoi.gr ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ Η΄ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ. ΩΣΤΟΣΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.

2.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΤΟ e-exoplismoi.gr ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΤΟΣΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ  ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΤΥΧΟΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ Η΄ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΛΑΘΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΦΘΟΥΝ Η΄ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΚΟΥΣΙΑ Η΄ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΛΟΓΩ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.

3. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΤΟ e-exoplismoi.gr ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ-ΧΡΗΣΤΩΝ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Η΄ΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ  ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ. ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ www.e-exoplismoi.gr ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ.

4.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ e-exoplismoi.gr  ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΡΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΣΤΕ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟ.

 5.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ  ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ  ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ  ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Η ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Η΄ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ  ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ Η΄ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ. ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ:

  • ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
  • ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΛΗΦΘΗ
  • ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΘΟΡΕΣ
  • ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ
  • ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ Η΄ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΜΕΣΩ e-mail Η΄ΣΤΟ ΤΗΛ. 2108001125

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 3 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ.

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
  Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
  Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
Banner Δεξί 1
Banner Δεξί 3